Pa-fixt-auto-3

Wie zijn wij?

Ons autobedrijf is in 1987 ontstaan en sindsdien zijn wij ijzersterk in verkoop en onderhoud van gebruikte auto’s. U vindt bij ons standaard verschillende occasions van diverse merken en in verschillende prijsklassen. Alle auto’s worden in onze eigen werkplaats perfect voor u rijklaar gemaakt. Een goed uitgeruste werkplaats en een groot aanbod occasions staan borg voor een uitstekende kwaliteit en service, zodat als nodig u ook na 17.00 uur nog bij ons terecht kunt.

De 5 zekerheden
Wij zullen u altijd zo goed mogelijk proberen te helpen en daarom houden wij rekening met 5 zekerheden die wij willen aanbieden.

Servicegerichtheid
Bij Autobedrijf J.W. Habben Jansen zullen we onze uiterste best doen om u de service te bieden die u verdient. Daarnaast zijn onze facturen transparant, waardoor u weet waarvoor u betaald.

Betrokkenheid
Al onze klanten kennen wij bij naam en auto, u bent bij ons geen nummer! Daarnaast zijn wij ook altijd in voor een gezellig praatje.

Klantvriendelijkheid
Bij Autobedrijf J.W. Habben Jansen komt u niet alleen voor goede service of onderhoud. Wij houden u up-to-date & denken graag met u mee.

Transparantie
Wij geven altijd een duidelijke factuur met uitleg over de gemaakte kosten. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan.

Betrouwbaarheid
Inmiddels zijn wij al langer dan 25 jaar in het vakgebied en actief in de omgeving van Woerden en omstreken. Door jaren ervaring en vele tevreden klanten, kan de betrouwbaarheid verzekerd worden.

Wat kunnen wij?

Wij doen in principe alles met auto’s, om toch een impressie te geven van de werkzaamheden kunt u denken aan de volgende diensten: Verkoop van gebruikte auto’s / occasions, Onderhoud en reparatie, A.P.K. Keuring, Banden-/ velgenservice, Schade reparatie’s, Airco service.

Verkoop van gebruikte auto’s/ occasions
Als autobedrijf is één van onze hoofdactiviteiten natuurlijk het verkopen van auto’s. Zit wat u zoekt er niet bij? Geen zorgen, regelmatig worden er nieuwe auto’s binnengehaald en zo snel mogelijk op de website gezet. Ook is het mogelijk om met ons contact op te nemen en een zoekopdracht te plaatsen.
Het inruilen van uw huidige auto behoort ook tot de mogelijkheden.

Onderhoud & reparatie van uw auto
Niemand wil onverwachts stil komen te staan op de snelweg, terwijl die op weg was naar die belangrijke afspraak. Om dit soort situaties te voorkomen is preventief onderhoud zeer belangrijk.

Op de uitzonderingen van onvoorziene reparaties na, is het mogelijk in te schatten wanneer het nodig is onderdelen van een auto te vervangen. Zo kunnen remblokken bijvoorbeeld ongeveer 60.000km meegaan (achter het dubbele aantal km) en is de levensduur van een accu ongeveer 4 jaar. Bezoekt u onze werkplaats maar één keer per jaar voor onderhoud, dan is het handig dit te combineren met een A.P.K.

A.P.K. Keuringen
De Algemene Periodieke Keuring (APK) is de Nederlandse uitkomst voor de wettelijke verplichtingen die in Europa gelden voor de bevordering van verkeersveiligheid en bescherming van het milieu. Bij ons kunt u ook terecht voor de A.P.K. keuring. Onze klanten krijgen automatisch en gratis een bericht wanneer de auto in aanmerking komt voor een A.P.K. 

Banden-en velgenservice
De-/Monteren van autobanden; Balanceren van autobanden; Reparatie aan de autoband; Uitlijnen van de auto;
Ook is er de mogelijkheid voor klanten tot opslag van zomer/winterbanden + plus vervanging

Schade reparatie’s
Uw auto kan ook schade oplopen door externe omstandigheden, dit is nooit fijn maar ook voor deze gevallen zijn wij u van dienst.

Airco services
Service beurt voor uw auto
Iedereen houdt van een aangename temperatuur in de auto het gehele jaar door. Hierbij wordt altijd volledig vertrouwd op de airco in de auto, om het vertrouwen te behouden is het belangrijk dat het aircosysteem  jaarlijks gecontroleerd wordt. Het is namelijk ook mogelijk dat er te weinig koumiddel in het systeem zit, waardoor de pomp niet goed gesmeerd wordt en deze vast kan lopen met hoge reparatiekosten als gevolg.

Airco check
Aangetoond is dat er jaarlijks 8 – 10% koumiddel verloren gaat door verlies of verdamping. Wanneer het koumiddel van het airco systeem onder de 70% zit, is er meer kans op defecten. Daarnaast zal de koelcapaciteit verkleinen, waardoor de temperatuur in uw auto minder snel daalt. Het is dus van groot belang uw airco jaarlijks te laten controleren om hoge kosten te voorkomen. Tijdens onze airco-check wordt er in het systeem gecontroleerd op lekkages en de koelcapaciteit. Ook meten we indien nodig de aanwezige hoeveelheid koumiddel. Om dit te controleren beschikken wij over moderne diagnose- en afvul-apparatuur.